Dartsbarlang

Szállítási és fizetési feltételek

SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS

Jelen dokumentum Dartsbarlang Kft., 2600 Vác, Kölcsey Ferenc utca 1. 4. em. 19.,, (a továbbiakban a Szolgáltató) www.dartsbarlang.hu weboldalon történő szállítási módokról és feltételekről ad részletes tájékoztatást.

Szállítási módok

1. Személyes átvételi mód

A Szolgáltató lehetőséget biztosít üzleteiben személyes átvételi módra, nyitvatartási időben. Fizetés lehetséges bankkártyás fizetéssel a webáruházon keresztül.

Személyes átvételi mód díja: INGYENES

Az üzlet címei és nyitvatartási ideje

2600 Vác, Kötő utca 1. (bejárat a Dr. Csányi L. krt felől)

Hétfőtől-péntekig: 9:00-17:00

Szombat: 9:00-12:00

Telefonszám: +36306989897

2. Házhozszállítás DPD futárszolgálattal

Díja: 1990 Ft

utánvét díja: 400 Ft

név: DPD Hungary Kft.

cím: 1134 Budapest, Váci út 33. 2. emelet

telefonszám: +36 1 501 6200

honlap: https://www.dpd.com/hu/hu/

3. Szállítás Foxpost automatába

Díja: 1290 Ft

Foxpost szállítás esetén csak bankkártyás és SZÉP kártyás fizetési módokat tudunk elfogadni.

4. Visszaküldés

A visszaküldés díja 1990 Ft, melyet levonunk a visszatérített összegből.

Házhozszállítás esetén a megrendelések beérkezését követően a Szolgáltató összekészíti a megrendeléseket, és átadja a futárszolgálatnak. Ezt követően futárszolgálattal kell tartania a kapcsolatot, aki értesíteni fogja a csomag szállításával kapcsolatos időpontról e-mailben és/vagy telefonon egyaránt. A kiszállítás 1-5 munkanap. A DPD lehetőséget biztosít időzített kiszállításra is, amennyiben nem megfelelő a megadott időpont.

Fizetési információk

Az alábbi dokumentum leírása a Dartsbarlang Kft-hez, (a továbbiakban Szolgáltató) tartozó www.dartsbarlang.hu fizetési feltételeit tartalmazza. A webáruházból való rendelés esetén tájékozódjon az alábbi ismertető anyagból.

1. Online bankkártyás fizetés

Az online fizetés minden esetben a Barion szolgáltatáson keresztül történik. Ha az online fizetés lehetőségét választotta, a rendszer átirányítja Önt a Barion weboldalra, ahol fizethet. Hagyományos banki átutalást nem fogadunk el.

Webáruházunkban megrendeléseinek értékét Online fizetés útján bankkártyával kiszállításakor is kifizetheti.

Megjegyzés! Vásárlóinknak nem küldünk olyan e-mailt, amelyben arra kérjük őket, hogy a fizetést hagyományos banki átutalással egy új bankszámlaszámra teljesítsék.

2. Utánvétes készpénzes fizetés

Személyes átvétel és a DPD futárszolgálat opció választása esetén lehetőség van készpénzben is kiegyenlíteni a megrendeléseket. Személyes átvételnél az üzleteinkben tud készpénzzel fizetni, illetve ha a DPD futárszolgálatot választja, abban az esetben is tud futárnál készpénzben fizetni.

Az utánvét kezelési költsége további 400 Ft

3. SZÉP kártyás fizetés

OTP, MKB és K&H szép kártyás fizetésre is lehetőség van. A rendelés leadása után automatikusan e-mail értesítőben megkapja a vásárló a fizetéshez szükséges részletes információkat. A rendelést csak az összeg beérkezése után kezdjük el összekészíteni.