Dartsbarlang

Rólunk

Rólunk

Üdvözöllek oldalunkon!

Engedd meg, hogy röviden elmeséljem kik vagyunk, és miért indítottuk útjára a Dartsbarlangot.

A nevem Schrenckh Dániel, az ötlet kitalálója és megvalósítója. A darts sportot 2015 óta követem rendszeresen, leginkább a tévés közvetítéseken keresztül. Pár évig csak néző voltam, majd elkezdtem kipróbálni magam is, aminek köszönhetően igazi szenvedélyemmé vált. A sporttal Somlai Attila, Soma barátom ismertetett meg, azóta is sokszor együtt nézzük és űzzük a dartsot.

2016 óta feleségemmel egy mobiltelefon üzletet működtetünk Vácon, az üzlethelyiséget béreljük, amely mellett van még egy iroda és szervizként használt terem. Néhány éve a fejemben már motoszkált a gondolat, hogy a mobil mellett mivel lenne érdemes még foglalkozni. A darts szeretete miatt jutott eszembe, hogy pár dolgot, ami ezzel a sporttal kapcsolatos elkezdek árusítani a telefontokok mellett, de ez akkor csak gondolat maradt.

Viszont tekintve a 2020-as évet, a maradj otthon elvén elindulva (hiszen én is így kezdtem játszani), elkezdtem komolyabban gondolkodni és foglalkozni a darts üzlet nyitásának lehetőségével. Vagyis felkerestem a legnagyobb gyártókat közvetlenül, leírva az elképzeléseimet; utánajártam, hogy a másik helyiség utcára történő megnyitása miképpen lehetséges (csak ablaka volt).

Óriási örömömre sorban érkeztek a válaszok a gyártóktól, hogy szívesen dolgoznának velem. Kidolgoztam részletesebben a tervet, piac kutatást végeztem, telefonálgattam sokat, tudtam, hogy sok munkával jár, de minden percét élveztem. Mivel feleségem, Schrenckh-Nagy Bianka üzemelteti a mobil üzletet, természetesen mi is hosszasan átbeszéltük a lehetőségeket, valamint Somával is megosztottam ötleteimet, amelyekben mind-mind ugyanazt a lehetőségeket láttuk. Mégpedig azt, hogy a sport növekvő népszerűségének köszönhetően egyre több ember ismeri meg a dartsot, kezdi el nézni vagy ami még jobb, játszik is! Márpedig ehhez biztosítani kell az eszközöket, feltételeket. Vácon és környékén nincs ilyen jellegű üzlet, illetve Budapest a legközelebbi, ezért úgy éreztük itt az ideje elhozni ezt a darts kedvelőinek, valamint megismertetni a sportot még több emberrel, kortól és nemtől függetlenül. Hiszen ez a csodás ebben a játékban, hogy bárki odaállhat a táblához és célozhat a tripla 20-ra :). Azt is tudtam, hogy 2021-ben – ahol már a kezünkben az egész világ – nem érdemes csak helyi szinten gondolkodni, így a fizikai üzlet mellett mindenképpen szerettem volna jelen lenni online is, webshopként. Elindultunk ezen a vonalon is, szerencsére megtaláltuk a megfelelő embereket ennek megvalósítására. Ezért jöhetett létre a dartsbarlang.hu webáruház, amellyel országszerte el tudjuk juttatni bárkihez a világmárkák minőségi termékeit. Tisztában vagyunk vele, hogy most MÉG kicsik vagyunk, nem rendelkezünk olyan széles termékskálával, mint a legnagyobb forgalmazó Magyarországon, de a folyamatos fejlődésnek és megújulásnak köteleztük el magunkat! Igyekszünk a lehető legjobb tudásunk és lehetőségeink szerint kiszolgálni TITEKET! Ezért jött létre a Dartsbarlang, ezért vagyunk és leszünk! Reméljük megtisztelsz bizalmaddal, támogatod munkánkat és vásárolsz tőlünk! Nézz be hozzánk üzletünkbe, próbáld ki a nyilakat a felépített pályánkon! Várunk szeretettel üzletünkben és webshopunkban egyaránt!

 

A Dartsbarlang csapata: Bianka, Soma, Dani

 

Dartsbarlang – Számolj velünk!

Szolgáltatásaink

Dartsbarlang – Számolj velünk!

Szolgáltatásaink:

– országos szállítás
GLS futárral, 22.000 Ft felett ingyenesen

– 1 munkanapon belül,
saját gépjárműves szállítás Vác 25 km-es körzetében 25.000 Ft felett ingyenesen

– tanácsadás

– hegy csere, nyilak
kipróbálási lehetősége üzletünkben

– helyi versenyek
szervezése

– darts felszerelés
bérlése rendezvényekre, bulikra

– jókedv és GAME ON!